Uw specialist in toegangstechniek
Contact

Phone: 0516-491608

Mobile Phone: 06-51083021

Fax: 0516-491180

Email: info@bnlhekwerk.nl

Kalender
juni 2024
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Draaipoortaandrijvingen


BOB 24 (24 volt)/BOB 30/BOB 50 mechanisch lineaire motor

bob

Functionaliteit als hoofddoel
De aandrijvingen BOB zijn speciaal ontworpen en gefabriceerd voor functionaliteit, simpele installatie en duurzaamheid.

Interne en externe kwaliteit
De tandwieloverbrenging is samengesteld uit materialen en componenten die zorgen voor een krachtig en zeker bedrijf. De behuizing is volledig gemaakt van resistent gespoten aluminium.

Maximale flexibiliteit in toepassing
De aandrijving is leverbaar in 4 versies: voor vleugels tot 3 en tot 5 meter breed in normale of extra snelle uitvoering. Het systeem past op elk type poort, traditioneel of modern, of in elke andere architectonische context.

Praktische en veilige ontkoppeling
In geval van stroomuitval kan de aandrijving worden ontkoppeld d.m.v. een unieke sleutel. De ontkoppeling werkt direkt op de interne as.

Veiligheid
Koppel en kracht van de motor kunnen eenvoudig worden ingesteld op de externe besturingsunit, in zowel de open- als de dichtgaande beweging, om schade door beknelling te voorkomen.


BILL 24 (24 volt)/BILL 30/BILL 50

BILL1

Opbouw motoren

 • 230 Volt onomkeerbare elektromechanische aandrijving.
 • Uitermate geschikt voor smeedijzeren en stalen poorten.
 • Toepasbaar in stoffige omgeving of in situaties met chemische/bijtende stoffen.
 • Beschikbaar in linkse – of rechtse uitvoering met een slag van 30 of 50 cm. (de BILL 30 of BILL 50 serie)
 • 24 volt DC uitvoering voor intensief gebruik.
 • Voorbereid voor accu backupsysteem bij stroomuitval.

PREMIER 45 opbouw knikarmmotor

PR.45E Comfort en veiligheid
Automatiseringssystemen maken tegenwoordig deel uit van het dagelijkse leven m.b.t. veiligheid en comfort. Daarom zijn kwaliteit en betrouwbaarheid een must. Beninca; een handelsmerk voor veiligheid en toepassingsgerichte systemen die voldoen aan alle eisen.

Krachtig en sterk
De aandrijvingen worden gefabriceerd en samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde componenten van topkwaliteit. Elke stap van de gehele assemblage wordt uitgevoerd door vakkundig personeel waardoor tevens de noodzakelijke kwaliteitscontrole en efficiency kan worden gegarandeerd. De stalen knikarm is op het scharnierpunt gebogen, gegalvaniseerd en vernist en verzekerd hierdoor maximale veiligheid m.b.t. beknelling.

Blokkering in open- en dichtstand
De aandrijving is onomkeerbaar. Dit betekend dat de poort in zowel de open- als de dichtstand is geblokkeerd.

Vele beschikbare modellen
Vele uitvoeringen, zowel omkeerbaar als onomkeerbaar, met variabele snelheid zijn beschikbaar voor poorten met vleugelbreedtes tot 2 of 4 meter. Er is ook een 24 volt uitvoering beschikbaar voor intensief gebruik en vleugels tot 2,5 meter breed.

du45e-kaploos

MB-MBE opbouw knikarmmotor voor kleinere poorten

mb-mbe Esthetica is belangrijk, zelfs in de tuin
Dit systeem, hoofdzakelijk gebruikt voor poorten met brede kolommen, kenmerkt elegantie en finesse. Daarom past dit systeem perfekt bij zowel de moderne als de traditionele stijl.

beschikbare versies
Er zijn 2 onomkeerbare versies leverbaar. Eén beschikt over een ingebouwde besturingsunit, de andere wordt geleverd zonder deze unit. Beide versies zijn geschikt voor vleugels tot 2,30 meter breed. De knikarm (BC) wordt geleverd als accessoire.

Snelle en nauwkeurige installatie
De MB-MBE motoren worden meer en meer toegepast vanwege de simpele en snelle installatie. Het systeem wordt vastgezet d.m.v. 2 meegeleverde montageplaten. De eindstop wordt ingesteld door 2 ingebouwde eindschakelaars die snel en simpel af te stellen zijn.
mb-mbe-geinstallleerd
 mb-mbe-ontkoppeling Snelle en eenvoudige ontkoppeling
In situaties van stroomuitval kan een motor eenvoudig worden ontkoppeld met een unieke sleutel en een simpele handbeweging. Een perfekte combinatie van ontwerp en functionaliteit.

 


DU.IT14N vloermotor (ondergrondse montage)

Snelle assemblage
De verschillende modellen van dit systeem worden veel toegepast voor zowel particuliere als industriële poorten. De behuizing die in de grond wordt geplaatst is zo ontworpen dat de aandrijving kan worden gedemonteerd zonder de poortvleugel te verwijderen.

Betrouwbaar en duurzaam
De aandrijving is uitgerust met een zeer betrouwbare overbrenging en zware mechanische componenten. Het ontwerp en constante controle op de assemblage als mede de verschillende testfases van de motor, garanderen een hoge duurzaamheid. De grondbakken waarin de aandrijving wordt gemonteerd zijn er in twee versies: RVS en verzinkt staal, afhankelijk van de toepassing.

Snelle en nauwkeurige installatie
De aandrijving wordt al jaren met succes toegepast vanwege de praktische installatie en eenvoudige afstelling. De mechanische en optionele eindschakelaars (standaard op DU.IT24N) zijn simpel af te stellen waardoor een brede toepassing van de installatie wordt verkregen evenals een optimale werkcyclus.

Beschikbare uitvoeringen
Er zijn 3 uitvoeringen beschikbaar: 230 volt AC of 24 volt DC voor vleugels tot 3 meter of 4 meter breed, normaal of extra snel.

duit14n
duit14n-ontkoppeling Gepatenteerde veilige ontkoppeling
Mocht zich een stroomuitval voordoen, dan kan de motor eenvoudig worden ontkoppelt van zowel de binnen- als de buitenkant, d.m.v. een unieke sleutel.

DU 350N vloermotor (ondergrondse montage)

du.350n_21 Vloermotor voor zware poorten

 • Onomkeerbare elektromechanische aandrijving, beschikbaar in 2 versies: standaard snelheid en extra snelle uitvoering.
 • Waterdichte motor met reductorunit in oliebad.
 • De aandrijving kan worden gedemonteerd uit de grondbak zonder de poortvleugel te verwijderen.
 • Voorbereid voor de toepassing van elekrtomechanische watervaste eindschakelaars.
 • Mechanische eindstops inbegrepen.

 

Skûtsje Team "Oant Moarn"