Uw specialist in toegangstechniek
Contact

Phone: 0516-491608

Mobile Phone: 06-51083021

Fax: 0516-491180

Email: info@bnlhekwerk.nl

Kalender
juli 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Schuifpoortaandrijvingen


MS4 aandrijving voor schuifpoorten tot 400 kilo, particulier gebruik

Kwaliteit tot in detail
Ontwerp, onderzoek en selectie van de beste materialen en componenten, met als doel een krachtig duurzaam en geruisloos systeem.
Functioneel ontwerp
De mooie lijnen, de passende kleuren en de gereduceerde afmetingen zorgen voor een perfecte toepassing van het systeem in de meest gevarieerde architectonische omgevingen. De gebruikte elektronica verhoogt de esthetische waarde van het systeem.
Gecontroleerde veiligheid
Het koppel en de kracht van de motor kunnen eenvoudig worden afgesteld, d.m.v. de besturingsunit in zowel de open- als de dichtgaande beweging. Nauwkeurige installatie van accessoires maken het systeem compleet in combinatie met de vereiste veiligheidsitems.
ms4
ms4-kompleet Compleet en compact
De ingebouwde besturingsunit is zo geplaatst dat de maximale efficiëntie is gewaarborgd bij zowel de installatie als het onderhoud.
 Nauwkeurige installatie
Om aan specifieke eisen van klanten te kunnen voldoen en tegelijkertijd een perfekt werkende installatie te kunnen garanderen, is de MS4 uitgerust met speciale instelbare eindschakelaars, die op een veilige plaats zijn gemonteerd.
 ms4-tandheugel

RI.6E/RI.624 aandrijving voor schuifpoorten tot 600 kilo, particulier gebruik

ri10ki Absolute kracht

De onomkeerbare aandrijving RI6E is speciaal ontworpen voor automatiseringssystemen waarbij onvoorwaardelijke kracht in zowel open- als dichtgaande beweging noodzakelijk is. De kwaliteit van details en materialen bewijzen de technische waarde van dit produkt.

Twee technische versies

Er zijn twee versies leverbaar, afhankelijk van de toepassing: RI6E 230 volt AC en de RI624 24 volt DC voor intensief gebruik.

Snelle veilige ontkoppeling
In geval van een stroomstoring, kan de motor worden ontkoppelt voor manuele bediening d.m.v. een unieke sleutel.
ri6e-ontkoppeling

BULL 10/15/20 aandrijving voor schuifpoorten tot 2000 kilo, voor zowel particulier als industrieel gebruik

bull10m Een krachtige robuuste motor
De schuifpoortmotor BULL is speciaal ontwikkelt voor poorten met een groot gewicht en royale afmetingen. De onderdelen van deze aandrijving zijn gemaakt van technisch hoogwaardige materialen. Constante betrouwbaarheid, belastbaarheid en geruisloze werking worden hiermee gegarandeerd.Gebruiksvriendelijke functionaliteit
Installatie van de aandrijving is zeer eenvoudig dankzij de optionele grondplaat. In het geval van een stroomonderbreking kan de motor worden ontkoppelt d.m.v. een speciale sleutel en een simpele handbeweging.

Aansturing en veiligheidselektronica
De automatiseringen worden geinstalleerd onder de geldende CE normering en daarom door en door getest. De kombinatie van aansturing en veiligheid zijn essentiële elementen voor het verkrijgen van een funktionele, betrouwbare automatisering.

Bedrijfscyclus en afstellingen
Koppel en kracht van de aandrijving kunnen worden ingeregeld in zowel de open- als de dichtgaande beweging, d.m.v. een elektronische koppeling. De besturingsunit is zo gepositioneert dat er gemakkelijk aan gewerkt kan worden.

RI.15M aandrijving voor schuifpoorten van 1500 tot 2000 kilo, industrieel gebruik

ri15m Intensief en zwaar gebruik
Deze onomkeerbare aandrijving is speciaal ontwikkelt voor intensief gebruik en daarom uitgevoerd met hoogwaardige materialen en technologie, om de efficiëntie bij zwaar en intensief gebruik te waarborgen. 

Aansturing en veiligheidselektronica
De intensieve industriële toepassing van deze automatisering eisen specifieke accessoires die speciale aansturingen als mede veiligheid gedurende bedrijf kunnen garanderen. Wij leveren een scala aan accessoires die geschikt zijn voor industrieel en intensief gebruik.

 

Drie beschikbare modellen
De aandrijving is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen als het gaat om kracht en voeding, opgenomen vermogen en koppel. Alle versies zijn olie gesmeerd, en kunnen worden gebruikt in de meest verschillende situaties waarbij zwaar en intensief gebruik aan de orde is.

Bedrijfscyclus en inregeling
Het koppel en de kracht kunnen worden ingeregeld op de besturingsunit in zowel de openingsfase als de sluitfase. De motor is zelfremmend en zelfventilerend om de betrouwbaarheid van de bewegingen bij extreme belasting te vergroten.
ri15m-rem

BISON 20/25/30/40 OTI Schuifpoortaandrijving (230 volt / 3×400 volt) voor poorten tot 4000 kg.

BISON Industrieel gebruik
BISON20 Om:

  • 230 volt aangedreven motor voor schuifpoorten tot 2000 kilo met overbrenging in oliebad voor maximale bedrijfszekerheid en levensduur.
  • Ingebouwde stuurunit met elektronische rem, magnetische encoder en ingebouwde ontvanger.

BISON 25/30/40 OTI:

  • 3 x 400 volt aangedreven motor voor schuifpoorten tot 4000 kilo met overbrenging in oliebad.
  • Met frequentieregelaar voor softstart en softstop funkties.
  • Met magnetische encoder voor het bepalen van de loopcyclus.

 

Skûtsje Team "Oant Moarn"